Fleur je huis op met led verlichting

Fleur je huis op met led verlichting

Interieur Design

Heb je je huis naar wens ingericht, maar mist er nog iets? Denk dan eens aan het toevoegen van led verlichting! Met led strips en andere led lampen kun je je inrichting extra sfeervol maken en naar een hoger niveau tillen. Lees hier meer over led en wat je er zoal mee kunt in je huis.

 

Maak je inrichting persoonlijk met led

Met led verlichting kun je zelf kiezen welke van jouw favoriete kleuren je toevoegt aan je interieur. Je kunt kiezen voor verlichting in een vaste kleur, maar er zijn ook lampen en strips verkrijgbaar met een afstandsbediening. Op die manier kun je eindeloos variëren met kleur en intensiteit. Naast de kleur van je lampen of strips kun je namelijk ook kiezen hoe fel je de verlichting wilt afstellen. Zo kun je voor een romantische sfeer gaan, of een filmavondje sferisch ondersteunen met bijpassende kleuren. Veel mensen kiezen ervoor om ledverlichting op meerdere plekken in het huis te verwerken. De slaapkamer is naast de woonkamer bijvoorbeeld een erg geschikte plek voor kleurlampen. Maar wat dacht je van de badkamer, of zelfs het toilet? Stel de verlichting af op de groene kleur tijdens het douchen en kom maximaal tot rust onder een warme douche met junglegeluiden op je portable speaker. Of geniet ‘s nachts van gedimd rood licht op de wc, zodat je sneller weer in slaap valt na een nachtelijk toiletbezoekje.

 

Bespaar geld met led verlichting

Naast dat led een ontzettend makkelijke manier is om sfeer in huis te creëren, heeft het ook voordelen voor je portemonnee. Led lampen gaan namelijk ontzettend lang mee én zijn zuinig in het gebruik. Daarmee is led een veel duurzamere keuze dan de klassieke gloeilamp bijvoorbeeld. Zodra het tijd is om uw gloeilampen te verwisselen, dan is het zeker aan te raden om deze te vervangen door een led lamp. Zelfs uw plafondspotjes kunt u voorzien van led, al dan niet dimbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *