Op zoek naar een architect of kunstenaar? Kies voor Dutch Design Rotterdam! 

Op zoek naar een architect of kunstenaar? Kies voor Dutch Design Rotterdam! 

Grafisch design

Ben je een huis aan het bouwen of juist aan het inrichten? Dan kan het spannende combinaties opleveren om te werken met een architect of kunstenaar. Een architect of kunstenaar heeft verfrissende ideeën over het interieur of ontwerp van jouw huist en kan met initiatieven komen waar je zelf nooit aan had gedacht. Vaak heeft de kunstenaar or architect een bepaalde kunststroom- of richting waar hij zich op richt. Een van die richtingen is Dutch Design Rotterdam. Dutch Design Rotterdam staat bekend om het kunstwerk met daarbij een verhaal. Zo krijg jij dus echt iets unieks!

 

Wat is Dutch Design Rotterdam?

In Nederland is er veel design en kunst te vinden. Zo hebben we in Nederland veel musea en kunstacademies en zelfs een hele week waarbij het om design draait. Maar wat is dan Dutch Design Rotterdam precies? Zoals de stad Rotterdam zelf ook een beetje is: met een goudeerlijk verhaal. Ook wel recht door zee genoemd. In deze kunststroming worden verbeelding en realiteit met elkaar in een kunstwerk gecombineerd. Een unieke samenstelling die ook nog eens met duurzame en gerecyclede materialen worden gebruikt. Zo is het mooi om naar te kijken, zit er een diepgaand verhaal in en wordt er ook nog eens rekening gehouden met duurzaamheid.

 

Waarom kiezen voor Dutch Design Rotterdam?

De kunstwerken van Dutch Design Rotterdam zetten je aan het denken omdat er een verhaal in de kunstwerken en architectuur verscholen zit. Dit zorgt er voor dat het niet alleen moois is om naar te kijken, maar dat er ook een onderliggende gedachten achter zit. Wanneer je interesse hebt in Dutch Design Rotterdam is het een idee om deze kunststroming op te zoeken op het internet of in de verschillende musea van Rotterdam te kijken. Zo kun je inspiratie opdoen wat voor soort kunstwerken jij zelf mooi vindt en bij jouw wensen past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *